Datça Kültür Merkezi İçin Proje Araştırması

Datça Kültür Merkezi İçin Proje Araştırması

Turizmin yeni gözde merkezlerinden Muğla’nın Datça ilçesine yapılacak Kültür Merkezi için Belediye Başkanı Şener Tokcan, diğer illerdeki Kültür Merkezi projelerini inceliyor. Datça Çok Amaçlı Kültür Merkezinde Projesi ile özellikle çocuklar, gençler, kadınlar, engelliler ve yaşlılara hizmet vermesi öngörülüyor.
Belediye Başkanı Şener Tokcan, ikinci dönem kalıcı yatırım projeleri içerisinde yer alan, öncelikle çocuk, genç, kadın, engelli ve yaşlıların yararlanacağı Datça Çok Amaçlı Kültür Merkezi Projesi ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde İstanbul’da inşaatı devam eden ve birkaç ay içerisinde hizmete girecek olan Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi inşaatını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.
Ziyarette-Başkan Tokcan’ı, Sarıyer Belediyesi Başkanı Baş danışmanlarından Ali Gök ile yüklenici firma danışmanı Ahmet Doğan bilgi verdi. Başkan Tokcan, başta kendisi olmak üzere proje ile ilgili meclis üyesi ve diğer ilgililerin önümüzdeki haftalarda farklı illerde faaliyette bulunan Kültür merkezlerini de ziyaret edip bilgi alacaklarını ifade etti.