Davutoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Üyesinin Cenazesine Katıldı

Davutoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Üyesinin Cenazesine Katıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başakşehir’de cuma namazını kıldıktan sonra, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Üyesi Hasan Küçükoğlu’nun cenazesine katıldı.
Başbakan Davutoğlu, Cuma namazını Başakşehir’de bulunan Tunahan Camii’nde kıldı. Cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da Davutoğlu’yla birlikte camiye geldi. Cuma namazını kılan Davutoğlu, daha sonra kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Üyesi Hasan Küçükoğlu’nun cenazesine katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Küçükoğlu’nun babası Ali Küçükoğlu ve ağabeyi Abdullah Küçükoğlu’na taziyelerini iletti. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Hasan Küçükoğlu’nun cenazesi, kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Kayabaşı’ndaki aile mezarlığına götürüldü.
Cenaze töreninin ardından bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra camiden ayrılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başakşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.