Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Dayakçı öğretmen hakkında karar verildi!

Ümraniye'de bir ilkokulda öğrencilerinin tahtaya yazı yazamamasına sinirlenerek öğrencilerine dayak atan öğretmen, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Yayınlanma:
Dayakçı öğretmen hakkında karar verildi!

Ümraniye’de bir ilkokulda meydana gelen olayda iddiaya göre, T.K. isimli öğretmen öğrencilerinden tahtaya yazı yazmalarını istemiş, tahtaya çıkan öğrenciler yazmakta zorlanınca öğretmen T.K. sinirlenerek öğrencilerine vurmaya başlamıştı. Görüntülerin bir öğrenci tarafından cep telefonuyla çekilmesi ve medyaya yansımasının ardından T.K. isimli öğretmen hakkında adli işlem başlatılarak velilerin ve öğrencilerin ifadesine başvuruldu. Ardından T.K.’yı arayan polis hafta sonu öğretmenin bulunabileceği tüm adreslere baskın yapmasına rağmen kendisine ulaşamadı. Daha sonra öğretmen T.K. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’ne gelerek teslim oldu. Buradan adliyeye sevk edilen T.K., savcılık sorgusunu ardından serbest bırakıldı. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler