Dayıoğlu’ndan Burkay’a Veda Ziyareti

Dayıoğlu’ndan Burkay’a Veda Ziyareti

Terfi ederek Balıkesir’e tayin olan Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a veda ziyaretinde bulundu.
Işıklar Askeri Hava Lisesi’nde uzun süredir komutanlık yapan İshak Dayıoğlu, tuğgeneralliğe terfi ederek, Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığına tayin edildi. Dayıoğlu, BTSO Başkanı Burkay’a veda ziyaretinde bulundu. BTSO olarak Işıklar Askeri Hava Lisesi ile güzel projeler gerçekleştirdiklerini belirten Burkay, “Değerli komutanımız İshak Dayıoğlu’nun desteğiyle önemli işler yaptık. Geçen haziran ayında IşıklarFest’i birlikte yürüttük. Aynı zamanda Gökmen projesi çerçevesinde Işıklar Askeri Hava Lisesi ile birlikte güzel projeler gerçekleştirdik. Balıkesir’e atanan Dayıoğlu’nu yeni görevinde başarılar diliyor, Bursa’ya verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
“GÖKMEN PROJESİNE HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİM”
Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Türkiye’ye örnek olacak projeler yürüttüklerini açıklayan İshak Dayıoğlu, “BTSO ile birlikte Bursa’ya değer katacak güzel projeler gerçekleştirdik. BTSO, Bursa’ya büyük bir dinamizm katmaktadır. Bizim bilim ağımız ve yaptığımız faaliyetler ile BTSO’nun hayalleri birbirine benziyor. BTSO’nun büyük bir vizyonla ortaya koyduğu Gökmen projesi, yalnız Bursa için değil, ülkemiz için büyük bir hedeftir. Gökmen projesi, hayalin gerçeğe dönüşmesi noktasında büyük önem arz ediyor. Gençlerimizi havacılığa kazandırmamız lazım. ‘Gökmen’in Türkiye’nin 2023 hayallerine ulaşmasında önemli bir proje olacağına inanıyorum. Gökmen Projesi’ne sonuna her zaman destek vereceğim. BTSO’yu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Dayıoğlu’nun 14 Ağustos 2014 Perşembe günü Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığındaki görevine başlayacağı bildirildi.