Dehşet! Türbe bekçisi katliam yaptı: 20 ölü

Dehşet! Türbe bekçisi katliam yaptı: 20 ölü

Pakistan’dan kan donduran bir katliam gibi haber… Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre Pakistan'ın Penjab eyaletine bağlı Sargodha kentinde, bir Sufi türbesinde görevli adam,  20 ziyaretçiyi zehirleyerek öldürdü.

50 yaşındaki Abdül Vahid isimli adamın ziyaretçileri  tek tek odasına çağırdığı ve önce  onlara zehirli yiyecekler verdiği ardından, yanındakilerin yardımıyla hançerleyerek ve sopayla döverek öldürdüğü belirtiliyor. Ayrıca kurbanların polis tarafından bulundukları sırada çıplak oldukları belirtiliyor.

Olayla ilgili Muhammed Ali Tapınağı’nın bekçisi Abdül Vahid ile birlikte 3 kişinin gözaltına alındığı ifade ediliyor.  Korkunç olay tapınaktan kaçan yaralı bir kadının polise gitmrsiyle ortaya çıktı.

Abdül Vahid polise verdiği ifadede söz konusu kişilerin kendisini öldürmeye geldiklerinin düşündüğü için böyle bir şey yaptığını söyledi. Adamın akli dengesinin olmadığı da iddialar arasında..

Ancak bir diğer iddia bunu bir şeytan çıkarma ayini olduğu yönünde… Pakistan’daki sufi tapınaklarında düzenlenen bu tür ayinlerde insanların öldüğü durumlar nadir olsa da yaşanıyor.