Demba Ba gönülleri fethetti

Demba Ba gönülleri fethetti

Süper Lig'de 7, Avrupa kupalarında 8 gol atarak, siyah-beyazlı formayla toplam 15 gole ulaşan Senegalli oyuncu, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Les Ferdinand gibi Beşiktaş'ta sembol olmuş ve adlarına tezahüratlar üretilmiş futbolcuların arasına girdi. Beşiktaş'ta attığı gollerden sonra sevincini secdeye vararak gösteren tecrübeli futbolcunun bu sevincine siyah-beyazlı taraftarlar tekbir getirerek karşılık verdi. Demba Ba, Beşiktaş İntegral Forex'in maçlarında dahi unutulmadı. Siyah-beyazlılar aynı tezahüratı basketbol maçında da yaparak oyuncularını

PASCAL NOUMA KADAR SEVİLDİ

Taraftarlar, Senegalli Müslüman futbolcu için zaman zaman "Demba Ba bizi cumaya götür" tezahüratları yaptı. Beşiktaş taraftarların gönlünde en özel yere sahip futbolculardan Pascal Nouma'ya yapılan "Pascal bizi diskoya götür" tezahüratı böylece farklı şekilde tecrübeli oyuncu için yapılmaya başlandı. Siyah-beyazlı takıma 2000-2001'de transfer olan Nouma, taraftarların hala unutamadığı futbolcular arasında yer alıyor.

"AHMET DURSUN SEBA GİTSİN"

Siyah-beyazlıların geçmişe dönük olarak hatırladıkları en acı tezahürat ise 1999-2000'de kadroya dahil edilen Ahmet Dursun için oldu. Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba döneminde transfer edilen Ahmet Dursun, golleriyle tribünlerin yeni gözdesi olmuştu. O dönemde Seba'ya tepkili olan taraftarlar "Ahmet Dursun Seba gitsin" şeklinde tezahürat yaparken, Süleyman Seba'nın başkanlıktan ayrılmasında bu tezahürat da etkenler arasında yer almıştı.