Demet Akalın'dan bomba açıklamalar

Demet Akalın'dan bomba açıklamalar

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, konuk olduğu Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Demet Akalın’ın açıklamaları şöyle;

”NİRAN ÜNSAL’IN KIZINI İŞE ALMADIM”

Niran Ünsal’ın açıklamalarının gerçek sebebini biliyorum ama açıklamayacağım. Niran bana Twitter’dan da yazıyor, Allah onun yardımcısı olsun. Benim kliplerim değil şarkılarım ön planda.Ben de mayolu klipler çektim ama şu an böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum.Gülşen gibi fiziğim olsa bikiniyle klip çekerim.

Niran Ünsal’ın kızı bana vokal yapmak için geldi, çok güzel de sesi vardı. Sırf Niran’ın kızı diye işe almadım. Çünkü o tür polemiklerin içine girmek istemiyorum.

”ÖZLEM YILDIZ İLE BARIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”

Özlem Yıldız’la görüşmüyorum. Arkamdan iş çevrildiğinde kendimi aptal gibi hissediyorum. Affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeyler var. Benden özür dilendi. Ama şu an barışmayı düşünmüyorum.Ben, benimle birlikte.bütün arkadaşlarım da iyi olsun istiyorum

”ALİŞAN EVLENSİN”

Alişan evlensin, çoluk çocuğa karışsın. Benim bir öfkem yok ama kocamı çiğneyemem.

”BERKAY’IN DEĞİL ALBÜMÜNÜN ARKASINDAYIM”

Berkay’ın değil albümünün arkasındayım. Keşke bu olaylarla gündeme gelmeseydi ama ok yaydan çıkmış bir kere.

AYŞE HATUN ÖNAL ÇOK BAŞARILI”

Geçmişte benimle de dalga geçildi. “Güzel kız ama ne olabilir ki?” deniyordu. O düşünceyi o dönemde kırmak daha güçtü. O dönem imkansızı başardım. Benden sonra gelenler tısladı, bir tek Ayşe Hatun Önal’ı başarılı buluyorum. O da biraz deli, canı isteyince iyi şarkılar yapıyor.

RECEP İVEDİKTE OYNARSAK EŞİMLE BİRLİKTE OLACAĞIZ”

Şahan bana deli gözüyle bakıyor. Onu çok seviyorum. O asosyal anca maçlara gitsin. Recep İvedik’te oynarsak eşimle birlikte olacağız. Şahan böyle bir teklifle gelince “Ben gerçekten beceremem” dedim.

”İNSANLAR SOMA’YI UNUTTU AMA BİZ UNUTMADIK”

Soma’ya park yaptıracağız. İnsanlar Soma’yı unuttu ama biz unutmadık. Ben geçmişte de yardım yollamıştım zaten, ordaki çocuklar beni çok etkilemişti.