Demirci’de Coşkulu Cumhuriyet Yürüyüşü

Demirci’de Coşkulu Cumhuriyet Yürüyüşü

Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Manisa’nın Demirci ilçesinde sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi.
Mehmet Akif Meydanından başlayan Cumhuriyet yürüyüşüne Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Garnizon Komutanı Bayram Tahanoğlu, Belediye Başkan vekili Mehmet Acar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Bando takımı protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş Mehmet Akif Meydanında yerini aldı. Toplanan kalabalığın bando takımının start vermesi ile birlikte Atatürk anıtına kadar olan yürüyüş başladı. Meydanda toplanan kalabalığa yol üzerinde vatandaşlarında alkışlar ve bayrakları ile dahil olmasıyla cadde üzerinde uzun bir konvoy oluştu. Ön sırada bando hemen arkasında protokol üyeleri ve vatandaşlar büyük Türk bayrağı çarşı içinde görülmeye değer bir manzara oluşturdu. Yürüyüş sırasında Demircililer evlerinden karanfiller atarak yürüyüşe destek verdi. Oldukça güzel ve samimi bir havada geçen yürüyüş Atatürk Anıtı önünde sona erdi.