Demre Belediyespor Yeni Sezona "merhaba" Dedi

Demre Belediyespor Yeni Sezona "merhaba" Dedi

Antalya’da bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Demre Belediyespor, şehir stadında sezonun ilk antrenmanına çıktı.
Geçtiğimiz sezon Antalya Bölgesel Amatör Ligi’ne katılmayı play off maçlarında kıl payı kaçıran Demre Belediyespor, yeni sezona yeni teknik heyet ve 8 transferle merhaba dedi. Teknik Sorumlu Rauf Kolancı ve yardımcısı Musa Kıvrak yönetiminde yeni sezona hazırlanan Demre Belediyespor, 20 kişilik takım kadrosu ile günde çift antrenman yapacak.
Demre Belediyespor Başkanı Hayrettin Özkan, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon play off maçlarında kaçırdıkları Bölgesel Amatör Ligi fırsatını bu sezon çok daha fazla çalışarak son maçlara bırakmayacaklarını kaydetti. 15 gün boyunca Demre’de kamp yapacaklarını aktaran Özkan, "Sezonu yeni hocamız ve 8 transferle açtık.Geçen sezondan birçok oyuncumuz da kadromuzda yer alıyor. Hedefimiz her zaman ki gibi şampiyon olmak ve Bölgesel Amatör Ligi’ne takımızı çıkarmak. Amacımız Demre’yi sportif alanda daha da ileriye taşımak. İnşallah bu sezon şampiyon olarak bir üst lige yükseleceğiz" diye konuştu.
Sezonun açılış programına Demre Belediyespor Onursal Başkanı Ahmet Çetin de katılırken, bir çok taraftar da antrenmanı izleyerek sezon boyunca takımlarına destek vereceklerini gösterdi.