Deniz Seki onların canını yaktı

Deniz Seki onların canını yaktı
Deniz Seki’nin yeniden cezaevine girmesi, masumiyeti, suçluluğu tartışılmaya devam ediyor. Bu arada geçmişte kimleri nasıl kızdırdığı da konuşuluyor. İşte zaman tüneli...


CANSU DERE: LAYIKLARINI BULMUŞLAR





Okan Bayülgen Cansu Dere’yle birlikteyken, ünlü şovmenin Deniz Seki’yle ilişkisi olduğu haberleri yayılmaya başladı. Cansu Dere, bir gün yine kendisine bu iddiaları soran muhabirlerin yanında Okan Bayülgen’i aradı ve sonra dönüp açıklama yaptı:

‘‘Deniz'le ilgili haberler çıkmasaydı, hala beraber olabilir ve birlikte gezebilirdik. Ben çok iyi bir insanım, ben onu değil, o beni aldattı. Okan beni aldatmadığını söylüyor, ama pek inandırıcı değil. Bu arada Deniz Seki, Okan'dan bir gelecek bekliyorsa, bu olmayacak. Dört günden beri Çeşme'de tatildeyim. Bu süre zarfında ben de Okan'ı aldatabilirdim. Ama yapmadım, çünkü bu bana yakışmazdı. Okan, Deniz'le birlikte değiliz diyor ama hiç inandırıcı değil. Benimle Okan'ın olayı bitmiştir. Onlara helal olsun, ne diyeyim, layıklarını bulmuşlar.''

BAYHAN'A "HAPSE GİREN ADAMDAN ŞARKICI OLMAZ" DEDİ



Popstar programının reyting rekoru kırdığı zamanlardı. Deniz Seki jüri üyelerinden biri, belki de en sertiydi. Yarışmacılardan Bayhan’a, “Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz” demişti. Bayhan, o günlerde çok eleştirilen Deniz Seki’yi cezaevinde ziyaret edeceğini açıkladı.

NAZİRE ŞENLENDİRİCİ: "YUVAMI YIKTIN!"



Hüsnü Şenlendirici’yle yaşadığı aşk çok konuşuldu. Şenlendirici evliydi. Eşi Nazire Şenlendirici, her gün çocuklarını da alıp kameraların karşısına geçti, “O bir yalancı. Kimse ona inanmasın. Yuvamı bu kadın yıktı” diye bağırıyordu.

HÜSNÜ, ÇOCUĞUMUZ HASTA

Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici ünlü sanatçının Kuruçeşme’deki evindeydi. Nazire Şenlendirici Seki’nin evinin kapısına gitti, “Deniz çık dışarı. Kocamın peşini bırak” diye bağırmaya başladı. Sonra Hüsnü Şenlendirici’ye seslenmeye başladı: “Hüsnü, çocuğumuz çok hasta. Cebimde sadece 10 YTL var. Bütün paraları alıp gittin.”

O ANCAK METRES OLUR

Nazire Şenlendirici yine bir gün basın mensuplarının karşısına geçti, “İnat etsem boşamasam Hüsnü’yü, evli kalsam n’olur?” dedi. Cevabı yine kendisi verdi: “Deniz yine metres olur, o anca metres olur.”

DENİZ BANA BENZEMEK İÇİN KİLO ALIYOR

Seki, sürekli kilo alıyordu. Artık güzel sesinden çok kilolarıyla gündeme gelmeye başlamıştı. Bir zamanlar çok kızdırdığı Nazire Şenlendirici bu kez kilolarıyla ilgili konuştu: “Deniz seki bana benzemek için kilo alıp duruyor!”


O sırada Hüsnü şenlendirici, açıklamalarıyla magazin gündemine damgasını vurdu. Şenlendirici, “Artık ne Nazire, ne Deniz... iki tarafta da yokum” dedi: "Bu yaşananlara rağmen Nazire Hanım benim için çok değerli. Onun yerini kimse dolduramaz. Sonuçta yaşanmışlık, 16 yıllık bir beraberlik var. Kolay değil... Nazire ne yapsa yeridir, hatta yaptıkları az bile! Deniz’e yaptığı şeylere hak vermiyorum ama bana yaptıklarında kendince haklı..." diye konuşmuştu