Denizli’de Şüpheli Çanta Paniği

Denizli’de Şüpheli Çanta Paniği

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin arka sokağında bir binanın girişine bırakılan çanta paniğe neden oldu. Polis ekipleri şüpheli çantayı özel kıyafetlerini giyerek kontrol etti.
Olay öğle saatlerinde Merkezefendi ilçesinde yer alan Denizli Büyükşehir Belediye binasının arka sokağında meydana geldi. Bir vatandaşın binasının önünde şüpheli bir çanta olduğunu söylemesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri yolu trafiğe kapatarak bomba imha uzmanlarından yardım istedi. Bu sırada yoldan geçmek isteyen vatandaşları polis ekipleri geriye çevirirken, vatandaşlar meraklı gözlerle durumu izledi. Kısa süre olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipler özel kıyafetlerini giydi. Daha sonra şüpheli çantaya doğru hareket eden bomba imha uzmanı çantaya yavaşça dokunduktan sonra eline alarak boş olduğunu anladı.Daha sonra çantayı sallayan ve içinde bir malzeme olup olmadığını kontrol eden uzman, çantanın boş olduğuyla ilgili hareketi yaptı.
Polis çantayla ilgili soruşturma başlatırken, güvenlik kameraları yoluyla çantayı kimin koyduğunu tespit etmeye çalışıyor.