Denizli’de Vahşet

Denizli’de Vahşet

Denizli’de ailesi tarafından hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 16 yaşındaki gencin cesedi gömülü halde bulundu.
Olay sabah saatlerinde Denizli’nin Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan Kent Ormanı’nda meydana geldi. Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan işçiler sabah saatlerinde ormanlık alanda çalışırken çalıların arasında bir el gördü. Durumu hemen polis ekiplerine haber veren orman işçileri, daha sonra polisle birlikte cesedin yanına gitti. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede araştırmalar yaparken, olayın meydana geldiği yerin yakınında bir kadın ayakkabısı bulundu. Savcının gelmesinin ardından ise cesedin çıkarılma işlemi başladı. Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan işçiler motorlu testere ile önce çalıları kesti, daha sonra cesedin çıkarılması için kazma ve kürekle çalışmalar başladı. Uzun süren çalışmanın ardından erkek cesedine ulaşıldı.
Üzerinden çıkan kimliğe göre cesedin 16 yaşındaki Onur Sandal’a ait olduğu belirlendi. Onur Sandal’ın bir hafta önce kaybolduğu ve 4 gün önce de ailesinin Denizli Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusu yaptığı belirlendi.
Cesedin çıkarılmasının ardından incelemeler devam ederken, polis ekipleri cesedi bulan orman işçilerini ifadelerini almak üzere emniyete götürdü.
Yolda bekleyen cenaze nakil aracına götürülen ceset ailesinin teşhisi ve otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.