Denizli’de Zabıtadan Kantin Denetimi

Denizli’de Zabıtadan Kantin Denetimi

Denizli Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni eğitim ve öğretim yılında okul kantinlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.
Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından okul kantinlerine yapılan denetimler okulların açıldığı günden bu yana devam ediyor. Denetimlerde genel temizlik, gıdaların son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin muhafazası, çalışan personelin kıyafetleri, sağlık muayene kartları kontrol edildi. Denetimlerde, kantin işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verilirken Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada öğrencilerin sağlığını korumak maksadıyla denetimlerin devam edeceği belirtildi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptığı açıklamada, "Merkezefendi Belediyesi olarak, çocuklarımızın sağlığını tehlikeye atacak her türlü olumsuzluğun takipçisi olacağız. Zabıta ekiplerimizce kontrollerimiz aralıksız devam edecektir. Çocukların sağlığı bizim için birinci sırada gelmektedir. Temizlik ve sağlığa uygunluk konusunda hiç taviz vermeden istenilen seviyeye getirilmesi, öğrencilerimizin daha temiz ve güzel ortamda gönül rahatlığıyla hizmet almalarını sağlanması amaçlanmaktadır. Denetimlerde standartlara uyan okul kantincilerimize teşekkür ederiz" dedi.