Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Denizli

DENİZLİSPOR – ADANA DEMİRSPOR MAÇININ ARDINDAN

Denizlispor, PTT 1. Lig’in 18. haftasında sahasında Adana Demirspor’a 4-3 mağlup oldu.Yoğun yağmur altında oynanan maçın ardından Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, amatörce hatalar yaptıklarını söyleyerek, "İyi başladık....

Yayınlanma:
DENİZLİSPOR – ADANA DEMİRSPOR MAÇININ ARDINDAN

Denizlispor, PTT 1. Lig’in 18. haftasında sahasında Adana Demirspor’a 4-3 mağlup oldu.
Yoğun yağmur altında oynanan maçın ardından Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, amatörce hatalar yaptıklarını söyleyerek, “İyi başladık. Golü de erken bulduk. Maalesef amatör goller yedik. Amatör takımların yapmayacağı hatalar yaptık. İkinci yarı çift forvete döndük. Gol de bulduk. Ancak çıkarken top kaybedip gol yedik. Bu kadar basit hatalar yapılırsa gol de yenir. Bireysel çok hata yaptık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan umutluyum. Onlar takıma güç katacak. Gol de atmaya başladık. Ancak bir fazlasını yemememiz lazım. Bundan sonraki haftalarda daha dikkatli olacağız” dedi.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını ifade ederek, “Geçen hafta da deplasmandaydık. Benzer senaryolar yaşadık. Kazanacak kadar mücadele eden bir takımım var. Ancak çok bariz hatalar yaptık. Denizlispor aslında güçlü bir takım. Biz 3 puan alacağız diye çok çalışıyoruz. Biz disiplinden taviz vermeden çalışacağız. Genç arkadaşlarıma forma vermeye devam edeceğim. Yaşaya yaşaya daha iyi olacaklar” diye konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler