Denizlispor’da 3 Puan Hesapları

Denizlispor’da 3 Puan Hesapları

PTT 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, şimdiye dek evinde yenilmeyen Kayserispor’u mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor.
Denizlispor ligin 8. haftasında Kayserispor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde devam eden çalışmalarda oyuncuların istekli hali göze çarpıyor. Sakat olan Andanov ve kırmızı kart cezalısı olan Burak’ın oynamayacağı maçta Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati bu mevkilerde kimi oynatacağını düşünüyor. Kısıtlı kadro içinde oyuncularını değişik mevkilerde kullanmaya çalışan Bizati’nin bu oyuncuların yerine Veli ve Şevki’ye görev vermesi bekleniyor.
Kayserispor’un evinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldığını hatırlatan Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Kayserispor Süper Lig’den düşen ancak kadrosunda iyi oyuncular bulunan bir takım. Evinde şimdiye dek maç kaybetmediler. Ancak bizim puan ya da puanlara daha çok ihtiyacımız var. Denizlispor olarak deplasmanda da etkili oynayan bir takımız. İyi organize olursak puanlarla Denizli’ye dönebiliriz" diye konuştu.
Öte yandan, Kayserispor - Denizlispor maçını Deniz Çoban’ın yöneteceği, yardımcılıklarını ise Seçim Demirel ve İlker Takpak’ın yapacağı açıklandı.