Derbent Heyetinden Konya Ziyareti

Derbent Heyetinden Konya Ziyareti

Konya’nın Derbent İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye başkanı ve beraberindeki heyet ile birlikte Konya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, Belediye Başkanı Hamdi Acar, kendilerine eşlik eden Derbentliler Platformu üyelerinden Sekreter İsmail Öz, Platform Dönem Sözcüsü Yusuf İnanç, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya Vakıflar Bölge Müdürü İbrahim Genç’ten oluşan heyet ile birlikte Konya’daki bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Ziyaretlerde, Derbent ilçesi ile ilgili konular görüşüldü.
Heyetin ilk ziyaret durağı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli oldu. Bir süre önce Derbent ilçesini ziyaret eden Hançerli, iade-i ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Heyet, daha sonra Karayolları Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin yolla ilgili talepleri dile getirildi. Kaymakam Oltulu ve Başkan Acar, Yılmaz’a ilçenin simgesi bir porselen tabak takdim etti.
Heyet, daha sonra Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Turan Kayacılar’ı ve Selçuklu Nüfus Müdürü Ahmet Taşlıdağ’ı da ziyaret etti.