Derbentli Kick Boksçular Dünya Şampiyonasinda Ter Dökecek

Derbentli Kick Boksçular Dünya Şampiyonasinda Ter Dökecek

Konya’nın Derbent ilçesinde, Derbent Gençlikspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren sporcular, Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye’nin başarısı için ter dökecek.
İtalya’nın Rimini şehrinde düzenlenecek Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Derbentli sporcular da ay yıldızlı milli forma altında Türkiye’yi temsil edecek. Derbent Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Acar, yaptığı açıklamada,6-14 Eylül 2014 tarihinde İtalya’nın Rimini şehrinde gerçekleştirilecek olan Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı’nın başarısı için mücadele edecek olan sporcuları Selcan Tanrıverdi ve İzzet Arabacı’nın milli takım kampına davet edildiğini bildirdi.
Derbentli bu sporcuların 29 Ağustos - Eylül tarihleri arasında Niğde’de Demirkazık kampına katılacağını belirten Acar, "Kulübümüz antrenörü Hatice Coşkun da bu dünya şampiyonasında milli takım antrenörü olarak görev yapacak. Sporcu geçmişinde, Türkiye ve Avrupa’da derece yapmış bir milli sporcu olarak birçok başarısı bulunan Coşkun’un milli takım antrenörü olarak dünya şampiyonasında görev alıyor olması bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Antrenörlerimizin ve sporcularımızın yetişmesinde büyük emeği olan Kick Boks Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü hocamıza da bu anlamda çok teşekkür ediyoruz” dedi.