Dershaneden Kan Bağışı

Dershaneden Kan Bağışı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Final Dergisi Dershanesi öğrenci ve öğretmenleri, Kızılay Derneği’ne kan bağışında bulundu.
Dershane tarafından davet edilen Kızılay ekibine, öğrenci ve öğretmenler kan bağışı yaparak yoğun ilgi gösterdi. Dershane Müdür Yardımcısı Hikmet Beyazıt, kan bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dershane öğrencileri, veli ve personel olarak bu sosyal görevi yerine getirmeye çalıştık” dedi.
Hikmet Beyazıt, her yıl kurum olarak geleneksel hale getirilen Kızılay’a kan bağışına desteklerin devam edeceğini söyledi.
Eğitimci amaçlarının bir tanesinin de öğrencilere güzel örnek olmak olduğunu söyleyen Beyazıt, "Bu tür sosyal sorumluluk içeren projelere destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Kan bağışı kampanyasında öğrencilere toplumsal sorumluluk kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Beyazıt, kan bağışında bulunan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.
Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğlu ise kan bağışları sayesinde insanların kan vermeye duyarlı hale gelmelerinin sağlandığını ifade ederek, “Bu anlamda kan bağışında bulunan öğretmen ve öğrencilerimize tebrik ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.