Destici'ye büyük şok! 20 dakika asılı kaldı!

Destici'ye büyük şok! 20 dakika asılı kaldı!

Eskişehir Alperen Ocakları, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin istifası için il binasına pankart astı. Yaklaşık 20 dakika asılı duran pankart, iddialara göre diğer partililerin ricası üzerine indirildi.

ÖNCE ASTILAR, SONRA İNDİRDİLER

1 Kasım seçimlerinin ardından gelen sonuçlara tepki gösteren Eskişehir Alperen Ocakları, Destici'nin istifasını istedi. BBP Eskişehir İl Binasına bir pankart asan Alperenler, Destici'nin fotoğrafının üstünü karalayarak, altına büyük harflerle 'İstifa' yazdırdılar. İddialara göre ise, diğer parti üyelerinin ricası üzerine kısa süre asılı kalan pankart, yerinden indirildi.

"BİRİLERİNE YARANMAK PAHASINA..."

Olayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Eskişehir Alperen Ocakları Başkanı Ali Aktaş, Destici'yi istifaya çağırdıklarını yazılı bir açıklama ile ifade ederek, "Birilerine yaranmak pahasına milletin ve ümmetin değerlerini şahsi ikballerine değişen bu his yoksulu sırtlan kümesi, Muhsin Yazıcıoğlu'nun tasavvur ettiği bir medeniyet idealine ve muhtevasına güve gibi yapışmış, bir kene gibi aşkını vecdini sömürmeye başlamıştır" dedi.


"ALPERENLERİ GÖREVE, DESTİCİ'Yİ İSTİFAYA ÇAĞIRIYORUZ"

Destici'nin neden istifa etmesinin gerektiğini de sıralayan Aktaş açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu mirasyedi hoyrat zümreye haddini bildirmek Alperenler için baş mesele haline gelmiştir. Tertemiz bir mazinin ruh köküne zift dökmüş, zerre kadar taviz verilmeyecek hassasiyetlerimizi kova kova boşaltan, davanın haysiyetini karalayan bu zümreye karşı İslam medeniyetinin hasretiyle yanan ve bu hareketi tekrar eski ihtişamına kavuşturmak isteyen Alperenleri göreve, Mustafa Destici'yi de istifaya çağırıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tabanında zıt olduğumuz diğer siyasi partilerle beraber Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekledi, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikastine yönelik hiçbir araştırma çabalarında bulunmadı, bu davaya gönül vermiş insanları birbirine düşürerek bölmeye çalıştı ve son olarak da Büyük Birlik Partisi, Destici döneminde tarihinin en düşük oyunu aldı. Bu sebeplerden dolayı istifa etmesini istiyoruz."