Didim 75 Gençlik’ten Tekvandoculara Malzeme Desteği

Didim 75 Gençlik’ten Tekvandoculara Malzeme Desteği

Didim’de kurulan Didim 75 Gençlik Oluşumu, Didim Belediyespor Tekvando Takımına malzeme desteğinde bulundu.
Didim’de sosyal, kültürel, eğitim ve çevre alanından örnek çalışmalara imza atan Didim 75 Gençlik oluşumu bu kez da Spor faaliyetlerine destek oldu. Didim 75 Gençlik oluşumu Didim Belediyespor Tekvando takımına eşofman desteğinde bulundu.
Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ile oluşum üyeleri Didim Belediyespor Tekvando takımı Antrenörü Altan Akyol’u spor salonunda ziyaret edip 30 adet eşofman takımını teslim etti.
Antrenör Altan Akyol, Didim 75 Gençlik Oluşumuna ilettikleri bu yardım konusunun 75 Gençlik üyelerinin kayıtsız kalmadığını belirterek “Sizler bugün bizleri gururlandırdınız. Bizlere böyle destek olmanızdan dolayı teşekkür ederim. Bu duyarlı davranış örnek olacaktır. Bizlerde sizleri ve İlçemizi gittiğimiz müsabakalarda mahcup etmemeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.” dedi.
Akyol Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hazırlandıklarını belirterek “Yıldızlar, Minikler, Gençler, Ümitler ve Büyükler kategorilerinde müsabakalara katılacağız. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an 40 sporcumuz var ve bunlar da zaman içerisinde müsabakalara katılacak. Bizim her zaman bir hedefimiz olmuştur ve buna göre hazırlanıyoruz. Bu tür destekler bizi de daha da hırslandırıyor. Didim için en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.
Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ise çocukların ve gençlerin spor yapmasını önemsediklerini belirterek “İlçemizde bu tür spor takımlarının desteklenmesi anlamında gelen talebi kayıtsız kalamadık. Umarım sporcularımız ve gençlerimizi örnek başarılara imza atarlar. Bizler sadece destek oluyoruz; onların duaları bizlere yeter. Bundan sonra da katkılarımız ve desteklerimiz sürecek” dedi.