Didim Belediye Meclis Üyeleri Vedat Ege’ye Konuk Oldu

Didim Belediye Meclis Üyeleri Vedat Ege’ye Konuk Oldu

Didim Belediye Meclis Üyeleri, her ay bir meclis üyesinin üstlendiği birlik ve beraberlik yemeği kapsamında meclis üyesi Vedat Ege’nin ev sahipliğinde bir araya geldi.
30 Mart yerel seçimlerinin ardından gerçekleştirilen İlk Belediye Meclis toplantısının ardından Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın tüm meclis üyelerine birlik ve beraberlik yemeği vermesinin ardından meclis toplantıları ardından düzenlenmeye başlayan yemekler Eylül ayı meclis toplantısının ardından sürdü. Eylül ayı meclis toplantısının ardından Didim Belediye Meclis üyeleri, DSP’li Meclis üyesi Vedat Ege’nin öncülüğünde Mavişehir Restaurantta bir araya geldi.
İşletmeciliğini Meclis üyesi Vedat Ege, Okan Kılıç ve Nurettin Koçak’ın yaptığı deniz manzaralı Mavişehir restaurantta bir araya gelen Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Belediye Meclis üyeleri sohbet edip, stres atma imkanı buldu. Samimi ortamda yemekler yenilirken, Meclis üyesi Murat Parmaksız’ın hoş fıkraları ve Didim’le ilgili güzel tespitleri ortamdakileri neşeli dakikalar yaşattı.
Bu tür yemeklerin meclis üyelerinin bir araya gelmesi ve karşılıklı sohbet etmesinin güzel olduğunu ifade eden Belediye Başkanı A. Deniz Atabay her meclis toplantısının ardından bu tür organizasyonların devam edeceğini dile getirdi; emeği geçenlere teşekkür etti.