Didim Belediyespor Manisa Maçını Hazırlıklarını Sürdürüyor

Didim Belediyespor Manisa Maçını Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Didim Belediyespor bu hafta kendi evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak.
BAL 8. Grupta ligin ilk 3 haftasında bir galibiyet 2 beraberlik alan İlçemiz temsilcisi Didim Belediyespor sahasında bu hafta Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Manisa maçı hazırlıklarını günde çift idmanla hazırlanan mavi beyazlı ekipte keyiflerin yerinde olduğu görülürken, Antrenör Ayhan Yıldız nezdinde Didim Atatürk stadındaki çalışmalarda futbolcular düz koşu, fizik ve kondisyon çalışmasının yanı sıra güçlendirme çalışması da yaptı.
Takımda Manisa maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcunun olmadığı öğrenilirken mavi beyazlılarda hedef kendi sahasında 3 puanı kazanmak. Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız kendi evinde oynayacakları maçları kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyleyerek “Evimizde ligin güçlü ekiplerinden biriyle karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Kendi evimizde ve seyircimiz önünde maçı kazanmak istiyoruz” dedi.