Diker’in ’’adım Adım Manisa’’ Proğramı Sürüryor

Diker’in ’’adım Adım Manisa’’ Proğramı Sürüryor

’’Adım Adım Manisa’’ programı kapsamında Manisa ve ilçelerini gezen Doğru Yol Partisi’nin Tansu Çiller Dönemi Genel Sekreteri, 19.ve 20.Dönem Manisa Milletvekili Tevfik Diker, milletvekili genel seçimleri yaklaştıkça her gün birçok vatandaş tarafından aday olması konusunda baskı yapıldığını söyledi.
Diker, ”Onlara söylediğimi burada kamuoyuyla da paylaşmak istedim. Allah, bana TBMM’de Milletvekili olarak hizmet etmeyi nasip ederse; 100.000 üzüm üretici ailesinin, fakir fukaranın, garip gurabanın, sözcüsü olacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” dedi.
“MUHTARIN VE SORUNU VATANDAŞIN EN KOLAY ULAŞACAĞI BEN OLURUM”
“Muhtarın ve sorunu olan vatandaşın en kolay ulaşacağı ben olurum” diyen Doğru Yol Partisi’nin Tansu Çiller Dönemi Genel Sekreteri ve Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker, ”Kendi kişisel çıkarım yerine halkın ve ülkemin çıkarını öne çıkarırım. Gece gündüz çalışırım. Atın kuyruğu durur Tevfik Diker durmaz. Hizmette bir nefer olurum. Alaşehir, Sarıgöl, Kula, Selendi ve Salihli başta Manisa’ yı adım adım gezecek Şubat ayında bağımsız milletvekili adaylığı dahil aday olup olmayacağıma karar vereceğim” şeklinde konuştu.