Dilaver’den ’küfür’ Tepkisi

Dilaver’den ’küfür’ Tepkisi

PTT 1. Lig’de mücadele eden Orduspor’un teknik sorumlusu Muhammet Dilaver, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında tribünlerin kendisine yönelik tepkisine isyan etti.
Orduspor, ligin 8. haftasında sahasında oynadığı karşılaşmada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Mağlubiyeti hazmedemeyen taraftarlar, teknik heyete ve yönetime küfürlü tezahüratta bulundu. Maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Sorumlusu Muhammet Dilaver, küfür edenlere sitemde bulundu. Futbolda çatlak seslerin olduğunu ifade eden Dilaver, Ordulu olarak takım için elinden geleni yapacağını söyledi.
Taraftarın tutumunu ve küfürlü tezahüratı değerlendiren Muhammet Dilaver, "Çatlak seslerin olması futbolun içinde olan şeyler. Bakıyoruz top daha çizgiyi geçmeden, fileye değmeden küfürlü tezahürat başladı. Ben 50 bin kişiden de küfür yedim. Ama bana küfür edenler birebir görüştüğüm insanlar, sıkıştığı zaman bizi arayan insanlar. Başka yerde küfür etseler zoruma gitmez, bizim de çoluk çocuğumuz var. Bize küfür edenler tanıdığım insanlar, bu beni çok üzdü. Ben bu Orduspor’a çok güzel şeyler yaşattım, bunu hepiniz biliyorsunuz. Biz burada bedenen ve ruhen olduk, kimse sanmasın ki biz burada çok para kazanıyoruz. Kendi evimizdeki ilk maçımızda bunları yaşamak gerçekten bizi üzdü" dedi.
Orduspor’a yürekten bağlı olduğunu ifade eden Dilaver, takıma zararlı olduğu anda bırakacağını söyledi. Orduspor’la başarılara imza attıklarını belirten Dilaver, "Orduspor’a zarar vereceğimi anladığım gün bırakır giderim. Biz burada güzel günler geçirmişiz, ben buranın ekmeğini yemişim. Bu yüzden zarar verdiğimi anladığım gün çeker giderim" diye konuştu.