Diş Hekimliği’nde Klinikler Baştan Aşağı Yenilendi

Diş Hekimliği’nde Klinikler Baştan Aşağı Yenilendi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde, hastalara daha modern ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında başta aşağı yenilenen Tedavi, Endodonti, Periodontoloji ve Pedodonti Klinikleri’nin açılışı gerçekleştirildi.
SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ile fakülte dekanları ve müdürlerin de hazır bulunduğu açılışta protokol üyeleri yenilenen klinikleri gezerek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
724 BİN TL’YE MAL OLDU
Kliniklerin mevcut alt yapısının tamamen değiştirildiğini ve daha modern bir hale getirildiğini ifade eden SÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bora Öztürk, “Yenileme çalışmaları kapsamında hasta yoğunluğunun en fazla olduğu Tedavi, Endodonti, Periodontoloji ve Pedodonti bölümlerimize öncelik verdik. Bu bölümlerde günlük hasta bakımını ve tedavi olan hasta sayısını artırmak için 23 adet yeni hasta koltuğu satın aldık. Kliniklere asma tavan, granit yer döşemeleri, ünitler arası paravanlar, dolaplar, lavabolar yaparak baştan aşağı yeniledik. Toplam yenileme çalışmaları 724 bin TL’ye mal oldu” diye konuştu.
“HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMA GAYRETİNDEYİZ”
Konya ve çevre illerden gelen hastalara daha kaliteli hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını ifade eden SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise, “Yenilenen kliniklerle hastalarımızın memnuniyetlerini ve klinik hizmetlerinin kalitesini arttırmayı amaçlıyoruz. İnanıyorum ki Diş Hekimliği Fakültemiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölgeye daha modern ve kaliteli hizmet vermeye devam edecektir” dedi.