Dışarda görüp acıdı eve aldı canından oldu!

Dışarda görüp acıdı eve aldı canından oldu!
Aksaray'da sokakta gördüğü ve acıdığı Suriyeliyi evine alan sınıf öğretmeni boğazı kesilerek öldürüldü.

Katil zanlısı Sruriyeli "Eve gittik. Alkol almıştım, sarhoştum. Evde annesi vardı. Yemek yedik. Odaya çekildik. Ters konuştu. Ne oldu anlamadım bıçakladım. Cep telefonunu alıp kaçtım" dedi

Yenibosna Altınyıldız İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Aydemir Çardak, önceki Sabah saat 07.00 sıralarında annesiyle birlikte yaşadığı evinde boğazı kesilmiş olarak bulundu.

KANLAR İÇİNDE BULDUM

Oğlunun cesedini bulan annenin ihbarı üzerine Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi 197 numaralı binadaki eve gelen polis, olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ifadesine başvurduğu anne, oğlunun bir gece önce acıdığı bir Suriyeli'yi eve getirdiğini, "Çok yardımseverdi. 'Sokakta titriyordu. Onun için eve getirdim. Biz de kalacak' dedi. Yemek verdik. Yattı. Sabah ses duydum. Uyandığımda oğlumun kapısı açıktı. İçeri girdiğimde kanlar içinde buldum" diye konuştu. Polis yaptığı araştırmada da öğretmenin cep telefonun alındığını tespit etti.

GEZERKEN YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çardak'ın olay gecesi, Aksaray'da bir gece kulubüne gittiğini Suriyeli ile burada tanıştığını belirledi. Suriyeli, Aksaray'da yürürken yakalandı. Ahmat M.A. cinayeti itiraf ederek, şunları söyledi: "Dışarıda bekliyordum. Kulüpten çıkınca beni gördü.'Ne yapıyorsun' dedi. Sokakta kaldığımı söyledim. 'Gel bize gidelim' dedi. Eve gittik. Alkol almıştım, sarhoştum. Evde annesi vardı. Yemek yedik. Odaya çekildik. Ters konuştu. Ne oldu anlamadım bıçakladım. Cep telefonunu alıp kaçtım."