"Dişçi korkusu bizimle ortadan kalkacak"

"Dişçi korkusu bizimle ortadan kalkacak"

Özel Mavi Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılış töreni Bursa protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleşti. Ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan Özel Mavi Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Başhekimi Dt. Fatih Erkan, sekiz ay süren titiz bir yapım süreci geçirdiklerini dile getirerek, “Toplumun neredeyse her kesiminde yer alan dişçi korkusu, inanıyorum ki bizimle ortadan kalkacak” şeklinde konuştu.
Bursa’nın en büyük ve en kapsamlı diş polikliniği özelliğine sahip olan Özel Mavi Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin resmi açılışı düzenlenen görkemli törenle yapıldı.

Törene; AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile çok sayıda iş adamı ve diş hekimi katıldı.





“Dişçi korkusu son bulacak”

Gerçekleşen törenin açılış konuşmasını yapan Özel Mavi Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Başhekimi Dt. Fatih Erkan, “Herkesin bildiği gibi diş tedavileri hem hasta hem de hekim açısından zorlu ve hassas bir süreçtir. Hatta birçoğumuzda ciddi anlamda dişçi korkusu vardır. Ben inanıyorum ki, bu korku bizimle son bulacak” dedi. Erkan, “Biz kliniğimizi tasarlarken hem hastalarımızın hem de hekimlerimizin konforunu düşündük. Bunun için yaklaşık sekiz ay süren titiz bir yapım süreci geçirdik ve alt yapımızı oluşturduk” dedi.

Özel Mavi Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin bin 500 metrekare alan üzerine kurulduğunu da sözlerine ekleyen Dt. Fatih Erkan, “18 poliklinik odamız ve 26 kişilik profesyonel ekibimizle Bursalılara kaliteli bir hizmet vermeye hazırız” diye konuştu.
Törende konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise, polikliniğin son teknoloji cihazlarla donatılmış olması ve ergonomik yapısından ötürü Bursa’da başka bir emsali olmadığını belirtti.

Bursa’da son dönemde sağlık alanında hem kamu hem de özel sektörün ciddi yatırımlar yaptığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da, Özel Mavi Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin alanında oldukça önemli bir yatırım olduğunu söyledi.
Özel Mavi Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin hastalarına güzel bir gülümseme imkanı sunduğuna dikkat çeken Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, böyle bir polikliniğin Nilüfer İlçesi’nde olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Özel Mavi Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin resmen faaliyete geçmesi, Nilüferli vatandaşlarımızın ağız ve diş sağlığı konusundaki bilincinin artmasına katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.