Diyarbakırlı Anneler Ak Parti Genel Merkezi’nde

Diyarbakırlı Anneler Ak Parti Genel Merkezi’nde

Çocuklarının PKK tarafından kaçırıldığı gerekçesiyle eylem yapan aileler, AK Parti Genel Merkezi’nde Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile görüşüyor.
Çocuklarının PKK tarafından kaçırıldığı gerekçesiyle Diyarbakır’da eylem yapan aileler, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Randevu talebinde bulunan aileler, AK Parti Genel Merkezi’nde Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile görüşüyor.
Efekan Toklar’ın annesi Süreyya Toklar, oğlunun 14 yaşında sara hastası olduğunu belirterek, 6 aydır oğlunu aradığını ama hiçbir sonuç alamadığını ifade etti. Randevu talebinde bulunduklarını belirten Toklar, "Anneler olarak dayanamıyoruz. Sabrımız tükendi. 4 aydır o çadırın altında Ramazan’ı orada geçirdik. Evlat hasretiyle yanmak o kadar kolay mı? Herkese sesleniyorum, kim ne yapabiliyorsa biz canlarımızı, çocuklarımızı istiyoruz. Bundan daha haklı bir dava olabilir mi" dedi.
"BU ACIYI ÇEKTİRMESİNLER BİZE ARTIK"
Behiye Eren de, oğlunun isminin Fatih Eren olduğunu söyleyerek, "Oğlum doktor olacaktı. Oğlumun hayalleri vardı, babası böbrek hastası. Bu acıyı çektirmesinler bize artık. Yazı orada geçirdik. Bayram geldi geçti. Artık bekleyemiyoruz, aile paramparça oldu. Bize bir çözüm olsun, yardımcı olsunlar. Artık bir şeyler yapsınlar, çocuklarımızı versinler" ifadelerini kullandı.
Gözyaşları içinde yardım isteyen aileler, çocuklarının bulunmasını istediklerini ifade ettiler.