Diyarbakırlı Masterler İzmir’e İddiali Gitti

Diyarbakırlı Masterler İzmir’e İddiali Gitti

Diyarbakır Masterler Derneği Futbol Takımı, İzmir Seferihisar’da yarın başlayıp Pazar günü sona erecek 1. Teos Masterler Futbol Turnuvası için İzmir’e iddialı gitti.
Diyarbakır’dan İzmir’e 25 kişilik kafile ile giden Diyarbakır Masterler Futbol Takımı, turnuvanın düzenleneceği Seferihisar’da bulunan Euphorıa Hotel&Resort’a yerleşip turnuvada oynayacakları maçları beklemeye başladı. Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar, yurt içinde ikinci turnuvalarına katılacaklarını belirterek, amaçlarının farklı kültürler ve insanlarla spor aracılığıyla kaynaşmak olduğunu söyledi.
“İLLER ARASI KAYNAŞMA SAĞLANIYOR”
Bu tür turnuvaların kaynaşma ve iller arası iyi ilişkilerin spor aracılığıyla geliştiği organizasyonlar olduğunu belirten Akar, “Amaç centilmence mücadele edip karşılaşacağımız diğer takımlarda hakkımızda iyi bir intiba bırakmaktır. Farklı ülkelerde ve Türkiye’de düzenlenecek diğer futbol turnuvaları için de davetler aldık. Bu turnuvalara da katılım göstermeye çalışacağız. Bu tür organizasyonlara katılıp ilimizi en iyi şekilde temsil etmemizin yanı sıra takım kadromuzda bulunan arkadaşlarımızın da bu tür sosyal spor aktiviteleriyle bir arada bulunmasına olanak sağlıyoruz” dedi.