Doğmamış çocuğa nafaka!

Doğmamış çocuğa nafaka!

Çift, 8 Haziran 2014'te nişanlandı. Nikâh tarihi alındı ancak Kart evlenmeden önce hamile kaldı. Baba olacağı müjdesini alan Cengiz Erberk, bir kliniğe giderek Derya Kart'ın hamilelik durumunu teyit etti. Ertesi gün Kart'ın akrabalarını arayan Erberk, "Benden alacağı nafaka için mi bebek yapıyor. Bebeği de kendisini de istemiyorum" diyerek nişanlısını terk etti. Hamileliği ilerleyen Kart ise çocuğunu doğurma kararı alıp Erberk'e nafaka davası açtı.



YEMEYE, İÇMEYE ÇOK MERAKLI

Davalının aylık gelirinin 40 bin lira olduğunu iddia eden Kart dava dilekçesinde, "Mankenlik ajansı sahibi davalı, en pahalı yerlerde yemeye, içmeye, gezmeye ve eğlence hayatına düşkünlüğü ile bilinen medyatik bir kişidir. Davalı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez beni terk etmiştir. Doğacak çocuğumun babasının davalı olduğunun tespitini ayrıca daha sonra iştirak nafakasına dönüştürülmek üzere tedbiren 5 bin lira nafakanın tahsilini istiyorum" dedi.

Kart'a cevap veren Erberk ise çocuğun kendisinden olmama ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, "Babası ben olsam bile 11 haftalık doğmamış bebeğin ihtiyacı için istenen nafaka fazla" diyerek davanın reddini istedi.