Doğu Akdeniz, Bilişim Dünyasına Anlatıldı

Doğu Akdeniz, Bilişim Dünyasına Anlatıldı

Doğu Akdeniz’in ilk ve tek ekonomi gazetesi Refleks, bilişim dünyasıyla Avrasya’nın en büyük fuarı olan CeBIT’te bir araya geldi.
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne ayrılan bölümde stant açan Refleks, Doğu Akdeniz Bölgesi’nin ekonomik gücünün ve bilişimde geldiği yerin işlendiği özel sayısını, organizasyonun katılımcıları ve ziyaretçileriyle buluşturdu.
SEKTÖRÜN NABZI TUTULDU
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Basın Yayın Daire Başkanı Ali Güneş’in de ziyaret ettiği Refleks standı büyük ilgi gördü. İmtiyaz Sahibi Esra Özden ile Refleks çalışanları, fuar katılımcıları ve ziyaretçilere hem gazete hem de Doğu Akdeniz ekonomisi hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin ve dünyanın önemli bilişim firmalarını ağırlayan fuarda Refleks muhabirleri de sektörün nabzını tuttu. Refleks İmtiyaz Sahibi Esra Özden, böyle bir fuarda bölgesel bir gazete olarak yer almayı önemsediklerini belirtti.
"BÖLGEYİ TANITTIK"
Fuarı sadece Refleks’in değil, Doğu Akdeniz’in tanıtımı için de değerlendirmek istediklerini kaydeden Özden, “Fuara özel hazırladığımız sayıda, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ın yatırım potansiyelini anlattık. Bilişim sektörünün sunduğu fırsatları haberleştirdik. Gazetemiz büyük ilgi gördü. Görüştüğümüz bilişim sektörü temsilcilerinin Doğu Akdeniz’le ilgili sorularını yanıtladık” dedi.
Esra Özden, CeBIT’in bilgi ve iletişim sektörü fuar organizasyonlarının lideri Deutsche Messe AG tarafından gerçekleştirildiğini, sektörün en önemli etkinliklerinden biri olduğunu belirtti.