Doğuş kimle evlendi? XOsqedem Hidayetqizi kimdir?

Doğuş kimle evlendi? XOsqedem Hidayetqizi kimdir?

Azerbaycan'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan XOsqedem Hidayetqizi  adlı sunucu Doğuş ile dünya evine girdi. Hayranlarına büyük şok yaşatan Doğuş sürpriz nikahtan fotoğraflar paylaştı. İkilinin, Doğuş'un Azerbaycan'da verdiği konserde tanıştıkları öne sürürdü.

XOsqedem Hidayetqizi  kimdir?


Yetiştirme yurdunda büyüyen ve yaşamının büyük bir kısmı sokakta geçen şarkıcı Doğuş, Azerbaycan’ın ‘Müge Anlı’sı diye tanınan sunucu XOsqedem Hidayetqizi ile evlendi.

Evlendiğini Twitter'dan ilan eden Doğuş, paylaştığı fotoğrafa, "Sil baştan başlamak gerek bazen..." notunu düştü. Doğuş'un Azerbaycan'da verdiği bir konserde eşiyle tanıştığı iddia ediliyor.



Azerbaycan'ın Müge ANLI'sı ile evlendi

Azerbaycan’ın Bakü kentinde yaşayan Mahmadzada Kamran, 1 hafta önce ortadan kayboldu. Ailesi, Azerbaycan’ın ‘Müge Anlı’sı diye tanınan Xoşgedem Hidayetgizi’nin programına katılarak yardım istedi.

23 yaşındaki Mahmadzada telefonla programı aradı ve kumar borcu nedeniyle Diyarbakır’da kaçırıldığını, 50 bin TL fidye karşılığında serbest bırakılacağını söyledi. Bunun üzerine Azerbaycan Başkonsolosluğu devreye girip Türk polisinden yardım istedi. Polis ekipleri, Mahmadzada’nın, Rus bir kadınla görüldüğünü tespit etti. Kadının kimliğine ulaşan polis, onun Laleli’de bir otelde kaldığı bilgisine ulaştı.

Azeri televizyoncu Hidayetgizi, bu gelişmeler üzerine İstanbul’a geldi. Polisin yaptığı operasyonu görüntüleyen ve fidyecilerle karşılaşmayı uman genç televizyoncu, kaçırıldığını söyleyen Mahmadzada’yı Rus kadınla alem yaparken bulunca şaşkına döndü.

Mahmadzada “Paraları kumarda kaybedince aileme fidye yalanını uydurdum” dedi.