Doktorlara İstişare Toplantısı

Doktorlara İstişare Toplantısı

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Gülüm tarafından hastanede görev yapan doktorlar ile istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıda, Başhekim Gülüm ve doktorlar, hastanenin işleyişi ile ilgili temel sorunlar, doktorların çalışma koşulları, çalıştıkları alanların ve ortamın koşullara uygun olup olmadığı, eksiklerinin bulunup bulunmadığı, yeni projeler, dilek ve şikayetler gibi konuları değerlendirerek sorunların çözümü için karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.
Toplantıya katılan doktorlar bu tür istişare toplantılarının belirli aralıklarda düzenli bir şekilde yapılmasının hem hastane işleyişi hem de hastanede görev yapan doktor, hemşire ve personellerin motivesi konusunda önemli olacağını ifade etti. Gülüm, hekimlerin her zaman yanında olduğunu, sorunları da ancak birlikte istişare ederek aşıla bilineceğini söyledi.
Gülüm, “Hastalara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hastanede görev yapan doktorlar ile toplantı yaptık. Dileklerini, önerilerini ve sorularını dinledik. Bu toplantıların amacı; hastanemize başvuran hastalara daha iyi hizmet verebilmektedir. Hastalara hizmette sınır olmayacak. Bunun için bu tür toplantıların düzenli bir şekilde yapılacak. Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için her türlü tedbiri alacağız" dedi.