Dolaba saklanan koca ihaneti yakaladı!

Dolaba saklanan koca ihaneti yakaladı!

Olay kentin Bağlar ilçesinde esnaf M.K.’nin evinde akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Sosyalmedya üzerinden iki yıl önce tanışan Şanlıurfa’da görevli Uzman Çavuş A.Ç. ile Diyarbakır’da oturan evli ve bir çocuk annesi 34 yaşındaki R.K. arasında ilişki başladı. İkili zaman zaman buluşup birlikte oldu.

Önceki akşam görevli olduğu Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a gelen A.Ç., yine R.K.’nın evine gitti.

KADININ, KOCASININ ADAMA DOĞRULTTUĞU SİLAHIN ÖNÜNE ATLADI

Bu sırada eşinden şüphelenen esnaf M.K. elinde tüfekle eve gelip, saklandığı dolaptan çıkarak onları birlikte yakaladı. M.K., tüfeği uzman çavuş A.Ç.’ye doğrultunca, eşi R.K. hemen öne atlayıp ateş etmesini engelledi.

Eşi R.K.’yı döven M.K., ardından A.Ç.’nin ellerini ve ayaklarını bağlayıp bir odaya kapattı. Öldürüleceğinden korkan uzman çavuş A.Ç., telefonla 155 Polis İmdat telefonunu arayarak, "Beni zorla tutuyorlar, kurtarın"diyerek adresi verdi.

Eve operasyon yapan polis, elleri ve ayakları bağlı A.Ç.’yi kurtarırken ev sahibi M.K. ve eşi R.K.’yı gözaltına aldı. Uzman Çavuş A.Ç.’yi kurtaran polis, durumu askeri yetkililere ve Şanlıurfa’da bulunan birliğine iletti.

Polisin, mağdur ve şüphelileri Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürmesi ardından olayın üzerindeki sır perdesi de aralandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan 32 yaşındaki bir çocuk annesi ev kadını R.K., uzman çavuş A.Ç. ile 2 yıldan bu yana duygusal ilişki yaşadığını belirterek, şöyle dedi:

'BİZ YEMEK YAPARKEN KOCAM DOLAPTAN ÇIKTI!, 'YANLIŞ ANLADIN' DEDİM

"10 yıllık evliyim. Bir kaç kez eşimin evde olmadığını söyleyerek A.Ç.’yi çağırdım. Gelmesi için çok ısrar ettim. Kendisi de görevli olduğu Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a geldi. Birlikte benim evimin mutfağına girip yemek yaptığımız sırada, eşim antrede bulunan dolaptan dışarı çıktı. Elinde bulunan av tüfeğini uzman çavuşa doğrultarak, ’Seni öldüreceğim’ dedi. Ben eşimin önüne geçip yanlış anladığını söylemeye çalıştım. Bu esnada eşim beni dövdü."

KOCAM BENİ DÖVDÜĞÜ İÇİN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM

Eşinin uzman çavuş A.Ç.’yi dövdüğünü söyleyen R.K., "Daha sonra bana A.Ç.’nin ellerini bağlamamı söyledi. Ben de koli bandı ile ellerini bağladım. Eşim de ayaklarını orada bulunan iple bağladı. Daha sonra eşimin dalgınlığından yararlanarak telefonunu A.Ç.’ye götürdüm. Sonra ise polisler geldi. İşlemlerimin ardından evime ve ailemin yanına gitmek istemiyorum. Kadın Sığınma Evine de gitmek istemiyorum. Eşim beni dövdüğü için şikayetçi de değilim" dedi.

İŞTE ÖFKELİ KOCAYA YÖNELTİLEN SUÇLAMA:

İfadelerin alınması ardından R.K. ve eşi M.K., ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ’Yağma’ ve ’Darp’, Uzman Çavuş A.Ç. ise, ’Konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlamasıyla savcılığa çıkarıldı. İfadeleri alınan 3 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca olayla ilgilisoruşturma başlatıldı. Uzman Çavuş A.Ç. hakkında bağlı bulunduğu birliğinde de soruşturma açıldı.