Döşemealtı’nda Konser Ertelendi

Döşemealtı’nda Konser Ertelendi

Antalya’nın Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 11-12 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirecek olan 9.Geleneksel Döşemealtı Nar Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin konser bölümünün 31 Ekim Cuma gününe ertelendiğini bildirdi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yaptığı yazılı açıklamada, “12 Ekim Pazar günü Döşemealtı Stadında yapılacak Yağlı Pehlivan Güreşlerimiz’de herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Son günlerde ülkemizde meydana gelen olaylar ve sonrasında bizler gibi tüm vatandaşlarımızı da derinden yaralayan şehit haberleri nedeniyle 11 Ekim Cumartesi günü Çığlık Stadı’nda yapılmasını planladığımız konser programımız Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz kapsamında 31 Ekim 2014 tarihinde yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.
Genç açıklamasında hain saldırı sonucu görevinin başında şehit edilen Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu’na Allah’tan rahmet, Emniyet Teşkilatı’na ve vatandaşlara başsağlığı, saldırıdan yaralı kurtulan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ülker’e de acil şifalar diledi.