DÖŞEMEALTI’NDA PERSONELE KAMU HİZMETİ EĞİTİMİ

DÖŞEMEALTI’NDA PERSONELE KAMU HİZMETİ EĞİTİMİ

Döşemealtı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim kapsamında belediye personeline ’Kamu’da Hizmet’ konulu eğitim semineri düzenlendi.
Şirket üzerinden belediye bünyesinde çalışan eski ve yeni personele yönelik gerçekleştirilen kamu bilincinin aşılanması amaçlı eğitim seminerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personel katıldı.
Meclis Salonu’nda düzenlenen hizmet içi eğitim programının açılış konuşmasını yapan Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, kamu hizmetinin önemini ve gerekliliğini vurguladı. Alın, vatandaşın refahı, huzuru ve güveni için her birim ve çalışanın görevini eksiksiz yerine getirmesi gerektiğine dikkat çekti.
Döşemealtı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Kuray tarafından verilen seminerde kamu kurumlarının çalışma usul ve esasları, belediye çalışanlarının çalışma usul ve esasları hakkında detaylı bilgi verildi.
İnsan Kaynakları Müdürü Kuray yaptığı açıklamasında, "Belediye Başkanımızın talimatıyla özellikle şirket üzerinden belediye bünyesinde çalışan personelimizin kurumsal aidiyet duygusunun geliştirilmesi, personelimizin bilgi ve verimliliğinin arttırılması, kamu hizmetinin anlamı, görev tanımları, kılık, kıyafet, davranış ve daha pek çok konu hakkında bilgilendirme gerçekleştirdik" dedi.