DR. ÖMER DENİZ, AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

DR. ÖMER DENİZ, AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Psikiyatri uzmanı Dr. Ömer Deniz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
AK Parti Elazığ İl Başkanlığı toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyen Dr. Ömer Deniz, AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi. Toplantıda bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, partiden aday olan tüm arkadaşların yanlarında olduklarını söyledi.
Dr. Deniz ise, "Aday olma nedenim, yeni Türkiye yolunda, yeni Elazığ’ın hak ettiği yere gelmesi, halkımızın ve teşkilatımızın beklentilerini dikkate alarak şehrimizin sorunlarının çözümüne katkı sunmaktır. Bunların yanı sıra engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara destek vermek, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasını ve özellikle ruh sağlığı alanındaki bilgi, birikimimle ruh sağlığı problemlerine çözüm geliştirilmesi çalışmalarına katkı sağlamaktır" dedi.
Kendisinin Elazığ’ın Sivrice ilçesinde doğduğunu ve eğitimi dışında yaşamını sürekli Elazığ’da sürdürdüğüne vurgu yapan Dr. Deniz, "Yıllardır hekimlik faaliyetleri dışında psikiyatri ve toplumsal sorunlarla ilgili toplumu bilinçlendirme, farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmaların içerisinde bulundum. Engelliler ile ilgili iki farklı Uluslararası projede 6 yıl proje koordinatörü olarak çalıştım. Elazığ Ruh Sağlığı Hastanesi’nde Hollanda destekli yürüttüğümüz ’Toplum tabanlı ruh sağlığı’ projesi sağlık bakanlığı tarafından model olarak kabul edildi. Bugün ülkemizin bir çok ilinde başarı ile uygulanmaktadır" diye konuştu.
Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve 12 yıldır AK Parti’nin milletin desteği ile büyük hizmetler yaptığını belirten Deniz, insanın mutluluğu, insana hizmeti esas alan bir AK Parti olduğunu sözlerine ekledi.