Dündar’dan anlamlı ziyaret

Dündar’dan anlamlı ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Muradiye Devlet Hastanesi’nde yatan yaşlı hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastane içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını tek tek ziyaret eden Başkan Dündar, karanfil dağıtarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret ettiği her hasta ile sohbet eden ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Dündar, “Yaşlılarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Muradiye Devlet Hastanesi’nde yatan yaşlı hastalarımızı yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi

Yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar ve hasta yakınları, Başkan Dündar’a teşekkürlerini sunarak, duyarlı davranışı için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.