Dündar'dan karlı mesai

Dündar'dan karlı mesai

Bir araya geldiği mahalle sakinlerini dinleyen Dündar, yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, düzenli olarak yaptığı mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla iç içe oluyor. Kar yağışına ve soğuk havaya aldırış etmeden Tuna Mahallesi’ndeki sokakları tek tek gezen Dündar, girdiği iş yeri ve kahvehanelerde vatandaşlarla konuştu.
Belediye başkanı seçildiği 2009 yılından bu yana her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu, aktarılan meselelere çözüm bulmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Dündar, “Vatandaşlarımızı, bu sayede yönetime de dahil ederek demokratik bir yönetim anlayışını uygulamış oluyoruz. Bu yöndeki birlikteliklerimiz bundan sonra da kesintisiz bir şekilde sürecek” dedi.

Mahalle ziyareti sırasında vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Dündar, küçük bir evde zor şartlarda yaşadığı öğrenilen bir vatandaşı da ziyaret etti. Dündar, çocuğu ile birlikte yaşayan ve işsiz olduğu için geçinmekte sıkıntı çeken kadına gerekli yardımların yapılması için bürokratlarına talimat verdi. Mahalle sakinleri, ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirterek Başkan Dündar’a teşekkür etti.