Dünya Şampiyonundan Rektör Kurtcephe’ye Ziyaret

Dünya Şampiyonundan Rektör Kurtcephe’ye Ziyaret

Avusturya’nın Wels kentinde düzenlenen 35. Dünya Tıp ve Sağlık Oyunları’nda üst üste 3 kez dünya şampiyonu olan Diş Hekimi Kürşat Çavuşoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’yi makamında ziyaret etti.
Başarılarını Rektör Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile paylaşmak istediği için nezaket ziyaretini gerçekleştirdiğini söyleyen Kürşat Çavuşoğlu, “Haziran ayında yapılan turnuvada kazandığım şampiyonluk ile 3. kez dünya şampiyonu oldum. Ülkemin, şehrimin adını böylesine güzel bir başarı ile duyurduğum için çok mutluyum. Rektör hocamızın da başarılı insanları desteklediğini biliyorum. O yüzden sevincimi kendisi ile paylaşmak istedim” dedi.
Çavuşoğlu’nun başarısından gurur duyduğunu dile getiren Rektör Kurtcephe, “Sağlık alanında iyi işler yapan bir ismin, spor alanında da bu denli başarılı olması gurur verici. Üst üste elde ettiğiniz şampiyonluk, başarınızın tesadüf olmadığını gösteriyor. Başarılarınız daim olsun. Ülkemizin adını umarım birçok kez daha, tüm dünyaya duyurma fırsatı bulursunuz” diye konuştu.