Dünyagöz Erzincan Hastanesi Bir İlke İmza Attı

Dünyagöz Erzincan Hastanesi Bir İlke İmza Attı

Erzincan’da göz hastaları Nasa’nın onayladığı teknoloji ile gözlüklere veda ediliyor.
Erzincan ilinde üst düzey teknolojik alt yapısıyla hizmete açılan Dünyagöz Erzincan’da miyop, hipermetrop ve astigmatın tedavisinde kullanılan gelişmiş lazer tedavi yöntemi İntralase lasik ve iLASIK operasyonları uygulanmaya başladı.Dünyagöz Erzincan Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hakan Özkan’ın gerçekleştirdiği operasyon bölgede ve Erzincan’da bir ilk oldu
Dünyagöz Erzincan, bölgesinde ilklerle birlikte hizmet vermeye başlayan ve günümüzün en yeni teknolojik altyapısı ile donatılan Dünyagöz Erzincan, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik tedavi ve operasyonlarla hastalarını kabul ediyor.
Miyop, hipermetrop, astigmat gibi görme kusurlarının refraktif cerrahi ile tedavisinde kullanılan yeni bir teknoloji olan Intralase lasik, bilgisayar kontrolünde lazerle ameliyatın başarısını etkileyen en önemli aşaması olan flebin (korneada ince bir kesi ile kapakçık açılması) istenilen kalitede ve lazer ışınlarıyla bıçaksız olarak oluşturulmasını sağlıyor. Flebin bıçak yerine lazer ışığı ile oluşturulması, riskleri en aza indiriyor.Intralase LASIK, kişiye özel fleb oluşturma imkanı da vererek ameliyatta elde edilecek başarıyı artırıyor.
Dünyagöz Erzincan Başhekimi Opr. Dr. Hakan Özkan gerçekleştirdiği operasyonlarla ilgili olarak şunları söyledi:“Hastanemizde göz alanında çok ciddi operasyonlara imza atmaya başladık.İlimizde ve çevre illerdeki hastalar uzak bölgelerdeki hastanelere giderken artık kendilerine en yakın hastanede göz tedavilerini olabiliyorlar.Bu da hastalara hem ekonomik açıdan hem de zaman açısından oldukça büyük katkı sağlıyor.Hastanemiz Dünyagöz’ün bilgi birikimi ve dünya standartlarındaki teknolojik altyapısıyla donatıldı.Donanımımız ve kadrolarımız sayesinde pek çok görme problemine, en yeni yöntemlerle müdahale edebiliyoruz.”