Duygu Çetinkaya canlı yayında rezil oldu

Duygu Çetinkaya canlı yayında rezil oldu

CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programın konuğu olan oyuncu Duygu Çetinkaya, 'Selfie' pozu ile ilgili 'Selfie çekilirken bir de şöyle bir şey var', 'dudakları çıkartıyorlar böyle, benim hiç öyle bir pozum yok' dedi. Mesut Yar'ın 'Hiç mi yok' sorusuna, 'Hiç yok, bulamazsınız' diyerek cevap verdi. Programın ilerleyen saatlerinde Mesut Yar, Duygu Çetinkaya'nın instagram hesabından fotografları yayınlayınca, stüdyoda espri konusu oldu.
 



Gülben Ergen'den ayrıldıktan sonra adı bir çok isimle anılan Mustafa Erdoğan'ın Survivor yarışmasını asi kızı Duygu Çetinkaya ile görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Gülben Ergen’in Erhan Çelik’le evlenmesinden kısa süre sonra, eski eşi Mustafa Erdoğan da adını ‘Survivor’ yarışmasıyla duyuran Duygu Çetinkaya ile objektife yakalandı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Mustafa Erdoğan, Duygu Çetinkaya ile Cihangir’de kahve keyfi yaptı. Flaşlar patlayınca bir an tedirgin olan ikili, göz göze gelince gülmeye başladı.