Duygu Çetinkaya'dan sürpriz aşk/Duygu Çetinkaya selfie pozları nedeniyle rezil oldu

Duygu Çetinkaya'dan sürpriz aşk/Duygu Çetinkaya selfie pozları nedeniyle rezil oldu

Survivor yarışmasıyla tanınan Duygu Çetinkaya yarışmadan sonrada adından söz ettirmeye devam ediyor. Söylmezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Duygu Çetinkaya Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'la görüntülenince magazin gündemine bomba gibi düştü. Mustafa Erdoğna'la görüntülenmesinin yankıları bitmeden güzel oyuncu Mesut Yar'la Bura'da Laf Çok programında yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın diline düştü.

CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programın konuğu olan oyuncu Duygu Çetinkaya, 'Selfie' pozu ile ilgili 'Selfie çekilirken bir de şöyle bir şey var', 'dudakları çıkartıyorlar böyle, benim hiç öyle bir pozum yok' dedi. Mesut Yar'ın 'Hiç mi yok' sorusuna, 'Hiç yok, bulamazsınız' diyerek cevap verdi. Programın ilerleyen saatlerinde Mesut Yar, Duygu Çetinkaya'nın instagram hesabından fotografları yayınlayınca, stüdyoda espri konusu oldu.



Gülben Ergen'den ayrıldıktan sonra adı bir çok isimle anılan Mustafa Erdoğan'ın Survivor yarışmasını asi kızı Duygu Çetinkaya ile görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Gülben Ergen’in Erhan Çelik’le evlenmesinden kısa süre sonra, eski eşi Mustafa Erdoğan da adını ‘Survivor’ yarışmasıyla duyuran Duygu Çetinkaya ile objektife yakalandı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Mustafa Erdoğan, Duygu Çetinkaya ile Cihangir’de kahve keyfi yaptı. Flaşlar patlayınca bir an tedirgin olan ikili, göz göze gelince gülmeye başladı.

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Duygu Çetinkaya, hakkındaki iddialara canlı yayında cevap verdi.

Çetinkaya'nın açıklamaları şöyle;

Mustafa Erdoğan'la aşk iddialarını yalanladı!

Mustafa Erdoğan'ın hayatında biri de olabilir; o yüzden söyleyeceklerimin yanlış bir yere gitmesini istemem. Oturdum bir kahvelerini içtim. İlerleyen dönemlerde neler olur bilmiyorum ama şu an iddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil.Mustafa Erdoğan ile tanışıyorduk ama ilk defa aynı yerde birlikte oturduk. Ben de bekarım, o da bekar. Masada yakın bir arkadaşım daha vardı. Dikkat edilecek olursa gayet rahattık. İstanbul'un göbeğindeki en gözde mekanlardan birinde, gazetecileri gördükten sonra kalkıp gitsek abes olurdu. Gazetecilerden de rica ettim; dedim ki "Özel bir durum olsa İstanbul'un göbeğinde buluşmayız." Mustafa Bey ile yeni projeler üzerine konuştuk, güzel bir sohbet oldu. Bütün arkadaşlarımın başına geliyor bu. Şu an kendimi ifade edemeseydim yarın hakkımda başka haberler çıkacaktı. Mustafa Bey ile aramızda ne olacağını bilemem, şu an aramızda bir şey yok, Mustafa Bey arkadaşım. Yarın bir gün belki bir şey olur aramızda.