Duygun Yarsuvat'tan Galatasaray'a ret

Duygun Yarsuvat'tan Galatasaray'a ret
Galatasaray Yönetimi, Duygun Yarsuvat’a başkanlığa devam etmesini teklif etti ancak Yarsuvat sözünün arkasında durarak, 6 ayın sonunda işi bırakacağını belirtti.

Galatasaray’da 6 aylığına göreve gelip idari, sportif ve mali yönden önemli işler başaran Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, “Gitme, kal” baskısına karşın, “Yokum” dedi.

Cim-Bom’un 1 numarası, yönetim içinden kendisine baskı kuran ve “Sayın başkan güzel bir hava yakaladık. Sizin devam etmeniz Galatasaray’ın menfaatine olacaktır. En zor dönemde görevden kaçmadınız. Bir dönem daha kalın ve kulübü düzlüğe çıkaralım. Hatta gerekirse seçimi 2016 yılına bile erteleyebiliriz” diyen arkadaşlarına olumsuz yanıt verdi.

Sözünün eri

Yarsuvat’ın ise sözünün arkasında durarak, “Hayatımda pişman olacağım şeyler söylemedim. Seçime girerken de 6 ay için göreve talip olduğumu ifade ettim. Bu nedenle seçim mutlaka olacak. Ancak ben yokum. Bana düşen bir görev vardı ve onu yerine getirdim ve getirmeye çalışıyorum. Galatasaray’da yanlış giden bir çok şeyi düzeltmek için çabalamaya devam edeceğiz” dediği belirtildi.