Düzce Belediyesi Dubrovnik Heyetini Ağırladı

Düzce Belediyesi Dubrovnik Heyetini Ağırladı

Geçtiğimiz aylarda Düzce’nin turizm alanındaki kardeş şehri olarak ilan edilen Dubrovnik’e giden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, aralarında Hırvatistan Büyükelçisi Drazen Hrastıc’in de bulunduğu heyeti ağırladı. Başkan Keleş, Hırvatistan Büyükelçisi Drazen Hrastıc ve beraberindeki heyete, ebru sanatının en güzel motiflerinin yer aldığı tablolar hediye etti.
Geçtiğimiz aylarda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Avrupa Birliği Projesi kapsamında turizm alanında kardeş şehir olarak ilan edilen Hırvatistan’ın Dubrovnik kentine gitmişti. Bu kez de Dubrovnikli yöneticiler Düzce’ye gelerek Başkan Keleş’e iade-i ziyarette bulundu.
Başkan Keleş, Hırvatistan Büyükelçisi Drazen Hrastıc, Dubrovnik Belediye Başkan Yardımcısı Zejlko Raguz ve Tarım İşleri Genel Müdürü Mia Hrnic ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Dubrovnik’ten gelen heyete Düzce’nin doğal güzellikleri ve Düzce Belediyesi’nin faaliyetleri ile ilgili sunum yapıldı. Ayrıca Başkan Keleş, Düzce için gerçekleştireceği projelerinden de bahsetti.
Ziyaretin sonunda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hırvatistan Büyükelçisi Drazen Hrastıc ve beraberindeki heyete ebru sanatının en güzel motiflerinin yer aldığı tablolar hediye etti. Heyet, Düzce’de çeşitli incelemelerde bulunmak üzere makamdan ayrıldı.