Düzce Belediyespor Basketbol Takımı Transferleri Bitirdi

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı Transferleri Bitirdi

2014-2015 sezonunda Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele edecek olan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, zorlu geçecek yeni sezon için kadrosunu şekillendirdi. Basketbol Takımı, yeni dönemde kendi bünyesinde bulunan 6 oyuncuyla sezona hazırlanırken, 6 ayrı takımdan 7 oyuncuyu da kadrosuna dahil etti.
2014- 2015 sezonu Türkiye Basketbol 3. Liginde Düzce’yi temsil edecek olan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, transfer çalışmalarında sona geldi.
Transfer çalışmalarını tamamlayan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, yeni dönemde kendi bünyesinde bulunan 6 oyuncuyla sezona hazırlanırken, 6 ayrı takımdan 7 oyuncuyu da kadrosuna dahil etti.
Düzce Belediyespor Basketbol Takım Antrenörü Benan Özçelik, yaptığı açıklamada titizlikle çalışılan bir transfer sürecini geride bıraktıklarını vurgulayarak “Takımımızın transferlerini bitirdik. Birçok oyuncu daha önceden bildiğimiz güvendiğimiz oyunculardır. Kurumsal bir takım olduğumuz için kulübümüze yakışan sporcuları seçmeye özen gösterdik. Yıldız ve genç takımdan üç Düzceli çocuğumuzu A takıma kazandırdık. Amacımız bu gençlerimize tecrübe kazandırıp ilerleyen yıllarda a takımın değişmez oyuncuları haline getirmek. Şuan takımımızda teknik ekibin tamamı ve sporcularımızın 5 tanesi Düzceli. İlerleyen yıllarda bu sayıyı artırıp daha kalıcı başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda bize güvenen ve destek veren başta Belediye Başkanımız Mehmet Keleş ve Kulüp Başkanımız Hatun Albayrak Şengüloğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.