Düzce Tso Ve Desob’tan Mehmet Keleş’e Ziyaret

Düzce Tso Ve Desob’tan Mehmet Keleş’e Ziyaret

Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, DESOB Yönetimi ve DESOB’a bağlı Bazı Esnaf Odaları Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret etti.
Ziyarete Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez, Murat Saydam ve Ömer Hacıislamoğlu, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Esnaf Odaları Başkanları katıldı.
Toplantıda konuşan Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, bayram arifelerinde şehir merkezinde ana caddelerde belediyenin izin vermesi sonucu esnafların tezgah açtığını, bu durumun hem merkezdeki görüntüyü bozduğunu hem de oradaki kalıcı esnafa zarar verdiğini söyledi.
Belediyenin belirleyeceği bir alanda sadece bayram arifesine mahsus olmak üzere esnafların tezgah açabilmeleri gerektiğini ve bunun da merkezdeki ana caddelerde olmaması gerektiğini belirten Danışmaz, hem vatandaşların, hem de esnafın zarar görmemesi adına bu uygulamanın bu bayramdan itibaren başlaması gerektiğini ifade etti.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de konuyla ilgili çalışma yapacaklarını ve mağduriyetleri gidermeye çalışacaklarını söyledi. Önümüzdeki hafta, stant yerlerinin belirleneceğini belirten Keleş, ana caddelerde bundan sonra tezgah açılamayacağını, Düzce’deki STK’larla birlikte ilin sorunlarını çözmekte her zaman işbirliği yapacaklarını da sözlerine ekledi.