Düzceliler Dernek Başkanı İlhan: "yardımlar Stk’larla Sınırlı Kalmamalı"

Düzceliler Dernek Başkanı İlhan: "yardımlar Stk’larla Sınırlı Kalmamalı"

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu bulunan Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından Güneşli Şehit Madenciler Ortaokulu özel sınıf öğrencileri için yardımda bulunulduğu belirtildi.
Ereğli’ de yaşayan Düzceliler tarafından kısa süre önce kurulan Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Güneşli Şehit Madenciler Ortaokuluna giysi ve kırtasiye yardımında bulunulduğu belirtildi.
İlk ziyarette özel sınıf öğrencileri ve sınıfla ilgili olarak eksikler konusunda bilgi alan Dernek başkanı Erhan İlhan ve yönetim kurulu üyeleri ikinci ziyaretlerinde tamamlanan malzemeleri okul idarecilerine teslim etti. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan İlhan, okullara yapılacak olan yardımların sadece sivil toplum kuruluşları ile sınırlı kalmaması gerektiğini söyledi. İlhan, "Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak Güneşli beldesindeki Şehit Madenciler Ortaokulu’na yapmış olduğumuz ziyaretimizde, Okul ve Öğrenciler hakkında okul müdürü Ayşe Akar Elekoğlu bizlere bilgi verdi. Özellikle Özel Eğitim Sınıfının çok eksiği olduğunu bizlere söyledi. Yönetim Kurulu olarak sınıfımızı yerinde görerek Özel Eğitim Öğretmeni Samet Yalman sınıf ve öğrenciler hakkında eksikler konusunda bilgi aldık. Yönetim Kurulu olarak okulumuza tekrar giderek sınıfımızın ve öğrencilerimizin eksiklerini yerinde karşıladık. Bu tür yardımlar sadece sivil toplum kuruluşları ile yeterli olmaz. İş adamları, Vakıflar, Bölge esnafı ve aklı selim vatandaşların yardımları daha çok faydalı olacaktır" dedi.