Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel İstanbul

Ebru Gediz Başarıya Doymuyor

Beyaz TV’de hafta içi her gün saat 14’00 de yayınlanan ‘Ebru Gediz’le Yeni Baştan’ programı başarıya doymak nedir bilmiyor. Ünlü sunucu yaklaşık 40 gün önce 3 çocuğuyla birlikte evini terk eden 33 yaşındaki Seval Salman’ı bularak...

Yayınlanma:
Ebru Gediz Başarıya Doymuyor

Beyaz TV’de hafta içi her gün saat 14’00 de yayınlanan ‘Ebru Gediz’le Yeni Baştan’ programı başarıya doymak nedir bilmiyor. Ünlü sunucu yaklaşık 40 gün önce 3 çocuğuyla birlikte evini terk eden 33 yaşındaki Seval Salman’ı bularak ailesi ve eşine kavuşturdu. Yaklaşık 10 gün önce Ebru Gediz’le Yeni Baştan Programına müracaat eden Mehmet Salman, eşinin özürlü oğlunu evde bırakıp 3 çocuğu ile birlikte kayıplara karıştığını söyleyerek yardım istedi. Hemen harekete geçen ekip başarılı bir araştırmanın ardından genç kadına ulaştı. Kaynana baskılarından evini terk ettiğini iddia eden Seval Salman canlı yayında annesi ve özürlü oğluna kavuştu. Ekip 40 gündür birbirlerini göremeyen kardeşleri de babaları ve özürlü abileriyle canlı yayında kavuşturdu. Tam bir aile dramının yaşandığı stüdyoda gözyaşları sel oldu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler