EDİRNE’DE ER MEYDANINDA SOKAK KÖPEKLERİ MAHSUR KALDI

EDİRNE’DE ER MEYDANINDA SOKAK KÖPEKLERİ MAHSUR KALDI

Edirne’de, Tunca Nehri’nin yükselen su debisinin ardından nehir yatağından taşan sular Sarayiçi Ermeydanı’na ulaşımı sağlayan köprüleri sular altında bırakırken, bölgedeki sokak köpekleri mahsur kaldı.
Bulgaristan’da yaşanan şiddetli yağışların ardından Edirne’de bulunan Tunca ve Meriç nehirlerinin su debileri hızla yükselmeye devam ederken, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı’na giriş ve çıkışları sağlayan Fatih ve Kanuni Köprüleri’nin sular altında kalmasının ardından sokak köpekleri bölgede mahsur kaldı.
ER MEYDANINDA SOKAK KÖPEKLERİ MAHSUR KALDI
Bulgaristan’da yaşanan şiddetli yağışların ardından Tunca ve Meriç nehirlerinin su debileri tekrar yükselmeye başladı. Sarayiçi Er Meydanı’nda ulaşımı sağlayan tarihi Fatih ve Kanuni köprüleri, sel ve su taşkınları sebebiyle güvenlik açısından yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Polis ekipleri tarafından konulan dubalarla kapatılan köprülerdeki su seviyeleri kritik noktalara ulaştı. Nehir sularının Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yapıldığı er meydanına kadar ulaşması nedeniyle mahsur kalan çok sayıda sokak köpeği kurtarılmayı bekliyor.